LYST TIL Å PRØVE YOGA?

Yoga består av ulike fysiske øvelser som i kombinasjon med bevisst bruk av pusten skaper ro i sinnet. Når vi oppnår ro i sinnet vil fysiske spenninger i kroppen begynne å slippe taket.

Vi tilbyr timer i klassisk yoga, myk yoga og yogaHIIT. I tillegg har vi jevnlige yoga workshops med ulike temaer.


YOGA ER FOR ALLE

Det er mange som tror at man må være ung og/eller veldig myk for å kunne praktisere yoga, men dette er en myte. Så lenge du har en kropp så kan du praktisere yoga.

Hos oss tar vi hensyn til den enkeltes begrensninger. Yogainstruktøren er fysioterapeut og vet hvilke forhåndsregler som skal tas om du for eksempel har høyt blodtrykk, hjerteproblem, vond rygg, nakkeproblem, operert hofte/kne/skulder etc. Det eneste du trenger å gjøre er å gi informasjon om eventuelle problemer du måtte ha, så vil instruktøren gi deg den personlig veiledning du trenger for at du skal kunne praktisere yoga på en trygg og forsvarlig måte.


HVA SKAL DU HA MED TIL TIMEN?

Ta på deg løse og ledige klær slik at du kan bevege deg fritt. Ta med en vannflaske. Vi har yogamatter på senteret men om du har en egen matte så må du gjerne ta med deg den. Om du har behov for pute når du skal ligge og hvile på slutten av timen så må du ta med den selv.

Du kan benytte prøvetime på alle gruppetimer. Se vår timeplan.


HEIMDAL TRENINGSSENTER

Om du ønsker å vite mer, send oss gjerne en melding

Skriv til oss